Naviator Forums

The Navigation Solution for Android Aviators

You are not logged in.

Announcement

Become a fan of Naviator!
For urgent issues please use our Contact Form.
Naviator version 3.9.1 is now available. Click here for details.
New: We are pleased to offer complementary annual subscriptions to pilots who hold a valid CFI certificate issued by the FAA. Click here for details.

#1 2019-Apr-21 8:36 pm

jwest93
Banned
Registered: 2019-Apr-04
Posts: 41

Blej pasaporta të vërteta / rreme, patentë shoferi, karta identiteti,

Përgatitja e origjinaleve TOEFL, IELT, TOEIC, pasaporta, ID CARDS, VISA, patentë shoferi, certifikata shkollore, gradë, master, doktoraturë Certifikata TOEIC / TOEFL & IELTS / Diploma franceze BuyRegistered IELTs, TOEFL, Kartat e identitetit, vizat,


((whatsapp: +66639475131))

(((whatsapp: + 66-63-947-5131)) BLERË FALËNDETËTABLE ME FALSIFIKIMIN E PARAVE, SSD KIMIKE ZGJIDHJE, LARTË SUPER LARTË PARA FAKE ONLINE GBP, EURO, DOLLARS, SAUDI RIYAL, FAKE bankat

Na kontaktoni >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> buyoriginaldocs@europe.com
Përgjithësisht Skype >>>>>>>>>>>>>>>>> jwestjonathan
WhatsApp (telefon) ............. ..................: +1 (443)595-6514)
((Whatsapp: ............................................. + 66639475131))

A doni një shans të dytë në jetë me identitet të ri? mbrojtur tuaj
privatësinë, ndërtimin e historisë së re të kredive, anashkalimin e kontrolleve të sfondit penal,
merrni përsëri lirinë tuaj?

KONTAKTONI MBËSHTETËSIT TONË


Na kontaktoni >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> buyoriginaldocs@europe.com
Përgjithësisht Skype >>>>>>>>>>>>>>>>> jwestjonathan
WhatsApp (telefon) ............. ..................: +1 (443)595-6514)
((Whatsapp: ............................................. + 66639475131))
faqja e internetit: https://www.noveltytraveldocs.com

-JU OFROJMË NJË SHËRBIM LEGJadrim:
ne ofrojmë një shërbim për t'ju ndihmuar në përmbushjen e qëllimeve tuaja, ne mund t'ju ndihmojmë me:

• Marrja e një identiteti të lëshuar nga qeveria reale nën një identitet tjetër,
• Një numër i ri i sigurimeve shoqërore (i verifikueshëm me SSA),
• Kontrollimi dhe ruajtja e llogarive për ID tuaj të ri,
•Kartat e kreditit
• Zhvendosja
• Pasaporta biometrike
• Ndërtimi dhe marrja e dokumenteve të identifikimit,
• Korporata juaj private Nevada
• Bankat private dhe në det të hapur dhe shumë më tepër!
• Fake Cash, para të rreme, dollarë të rremë, cilësi të lartë para të rreme për shitje.
• Shërbimet e stërvitjes në dispozicion

Kompania jonë ka vite përvojë në prodhimin e pasaportave të vërteta dhe të falsifikuara, kartëmonedha të rreme me cilësi të lartë dhe dokumente të tjera të identitetit. Ne përdorim pajisje dhe materiale me cilësi të lartë për të prodhuar pasaporta të falsifikuara. Të gjitha tiparet sekrete të pasaportave të vërteta kopjohen me kujdes për dokumentet tona të falsifikuara. Ne jemi prodhuesi më i mirë i dokumenteve të rreme të cilësisë. Me mbi 30 milion dokumente që qarkullojnë në botë. Ne ofrojmë vetëm para origjinale origjinale me cilësi të lartë, pasaporta, leje shoferi, karta identiteti, pulla dhe produkte të tjera për një numër vendesh

-IDs Scan-po
-HOLOGRAMA: PO DHE IDENTIKUESE
-BARKET: ID-të SCAN
-UV Lehta: PO
- VAZHDIMET E KONTROLLIT TË PARASIT: PO - Për DOKUMENTE TË VËRTETA
-FAKE DHE REAL IDS me transport të shpejtë / anijeve në natyrë në dispozicion në SHBA
-Transporti ajror i disponueshëm në botë
- Dorëzimi pa pagesë i disponueshëm për Paketën e Identitetit
-Fotografitë dhe video e dokumenteve të përfunduara të disponueshme para transportimit.
-Dokumentet e përfunduara në maksimum 24 deri në 3 ditë
Diskrecioni.
((Whatsapp: 66639475131))

seksione:

BLERJE PASSPORTE reale dhe origjinale

Blej pasaporta diplomatike të regjistruara,
Blini pasaporta të regjistruara të SHBA (Shtetet e Bashkuara)
Blej pasaporta të regjistruara Australiane,
Blerë pasaporta Belgjikë të regjistruar,
Blej pasaporta Braziliane (Brazili) të regjistruar,
Blini pasaporta të regjistruara kanadeze (Kanada)
Blej pasaporta të regjistruara finlandeze (Finlandë)
Blej pasaporta të regjistruara franceze (Francë)
Blej pasaporta të regjistruara gjermane (Gjermani)
Blini pasaporta të regjistruara holandeze (Holandë / Hollandë)
Blini pasaporta të regjistruara në Mbretërinë e Bashkuar (Mbretëria e Bashkuar)
Blini pasaporta të regjistruara meksikane (Meksikë)
Blej pasaporta të regjistruara të Afrikës së Jugut.
Blini patentë shoferë australianë të regjistruar,
Blini licenca të regjistruara shoferi kanadez,
Blini patentë shoferë të regjistruar holandezë (Holandë / Holandë)
Blej patentë shoferë të regjistruar gjerman (Gjermani)
Blini leje shoferi të regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar (Mbretëria e Bashkuar)
Pasaporta të regjistruara diplomatike, patentë shoferi, karta identiteti etj
Blini duplikime të regjistruara, patentë shoferi, karta identiteti etj
Blini pasaporta të regjistruara të SHBA (Shtetet e Bashkuara) për shitje,
Blej pasaporta të regjistruara Australiane për shitje, dhe
Leje shoferi, karta identiteti etj
Blerë pasaporta Belgjikë të regjistruar për shitje,
Blerë pasaporta Braziliane (Brazil) për shitje, etj.
Blej pasaporta maskuar,

Për komunikim më të shpejtë dhe transaksionet Kontaktoni në:
skype .............................. jwestjonathan
(Whatsapp: +1 (443)595-6514)
EMAIL............................buyoriginaldocs@europe.com
faqja e internetit: https://www.noveltytraveldocs.com

ne ndihmojmë vizat në të gjitha vendet e Evropës, Shtetet e Bashkuara dhe Kanada
Për secilën nga këto që vijojnë:
• Patentë
• Kartat e identitetit
• Pasaporta (Shtetet e Bashkuara, Kanada, Australi, Zvicër, Evropë, Azi ... etj)
• Diploma
• VIZAT
• Pulla postare
• Kartat e kreditit
• Pasaporta Bio metrike
• Pasaporta
• Kartat jeshile
• Karta e qëndrimit të përhershëm (PR)
• Ndërtimi dhe marrja e dokumenteve të identifikimit
• Shërbimet e stërvitjes në dispozicion
• Lejet e punës
• Certifikatat e lindjes
• Certifikatat e martesës
• Diplomë të Lartë të Shkollës
• Letra me cilësi të lartë dollar / euro
• Private Banking
Visa në SHBA, Kanada, vende aziatike, Australi, Zvicër, Evropë dhe një shumëllojshmëri të vendeve të tjera

EMAIL............................buyoriginaldocs@europe.com


          SEKSIONI 2

Ne jemi prodhuesi më i mirë dhe unik i kartëmonedhave të falsifikuara të LARTË TË CILËSISË të padepërtueshme. Me mbi një miliard produkte që qarkullojnë në mbarë botën. Ne ofrojmë vetëm valuta origjinale të falsifikuara me vlerë të lartë. Ne anije ne mbare boten. Ne gjithashtu shtypim dhe shesim Kartëmonedhat e klasës A prej mbi 52 monedhave në botë. Këtu është shansi juaj për të qenë një milioner. Paratë tona riprodhohen në mënyrë të përkryer, Ndryshme ndaj syrit dhe kontaktit. Ne po dërgojmë në madhësi të ndryshme, të paketuara dhe të fshehura. Të gjitha shënimet tona mbartin të gjitha hologramët dhe shenjat e ujit dhe kalojnë provën e detektorit të dritës.

Ne përdorim teknologjinë më të fundit për të prodhuar shënimet tona në mënyrë që të duket 100% identike me shënimin e vërtetë. Kjo kështu nënkupton të gjitha tiparet e sigurisë të pranishme në shënimet reale janë të pranishme në shënimin që bëjmë. Ekipi ynë përbëhet nga teknikë IT të Cilësisë nga Maroku, SHBA, Rusia, India, Korea dhe Kina etj. Ne ofrojmë nota të falsifikuara me cilësi të lartë për të gjitha monedhat.

Email: jwestjonathan@gmail.com
Skype: jwestjonathan
Whatsapp: +1 (443) -595-6514

Pse do të bleni nga ne?
Kartëmonedhat tona përmbajnë veçoritë e mëposhtme të sigurisë që bëjnë
ajo të jetë gjeniale dhe ne kemi notën më të mirë të falsifikuar në botë si Euro dhe Dollar dhe çdo faturë sipas dëshirës suaj që dëshiron.
Tiparet e sigurisë së shënimeve tona bankare më poshtë:
Shtypje gdhendëse
filigranë
Fije sigurie
Shihni-përmes regjistrit
Fletë speciale / elementë të veçantë të fletëve
Shirita Iridescent / ngjyra zhvendosëse.

Kartëmonitë tona janë të shtypura në 80% pambuk 20% letër celuloze e cila ndryshon shumë nga letër normale. Duke përdorur një teknikë të veçantë të shtypjes, disa elemente të figurës në pjesën e përparme të kartëmonedhës janë të identifikueshme me prekje. Udhëzimet për zbulimin e monedhës së falsifikuar japin një krahasim të karakteristikave të sigurisë të vërteta dhe të falsifikuara.


- Faturat / shënimet tona anashkalojnë gjithçka, lapsa të falsifikuara dhe makina.
- Mund të përdoret në banka, por mund të përdoret edhe aty ku të njëjtën gjë si paratë normale
- Ne kemi makinat më të mira HOLOGRAMA DHE DUPLIKUESE
- UV: PO

EUR - Euro
USD - Dollar Amerikan
DNR - DINAR
GBP - Pound Britanik
INR - Rupee indiane
AUD - Australian Dollar
CAD - Dollar kanadez
AED - Dirham Emirat
ZAR - Rand
CHF - franga zvicerane
CNY - Juan Renminbi kinez
MYR - Ringgit Malajzisë
THB - Thai Baht
NZD - New Zealand Dollar
SAR - Riyal arab saudite
QAR - Katari Riyal


KONTAKTONI MBËSHTETËSIT TONË
faqja e internetit: https://www.noveltytraveldocs.com


Na kontaktoni >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> buyoriginaldocs@europe.com
Skype >>>>>>>>>>>>>>>> jwestjonathan
WhatsApp ............. ..................: +1 (443)595-6514)
((Whatsapp: 66639475131))

Offline

Board footer

Powered by FluxBB